Het leven vieren en gedenken. Even stil staan in de tijd. Vieren en gedenken zorgen voor ankerpunten in ons bestaan. Espace Le Figuier biedt ruimte om bepaalde levensmomenten te vieren of te gedenken.
Niet iedereen wil of kan horen bij een kerkgemeenschap. Maar hij/zij kan daarentegen wel behoefte hebben aan een inspirerende viering of bijeenkomst, dat er aandacht gegeven wordt aan rituelen. U kunt bij mij terecht voor het vieren van een verbintenis, een mijlpaal, een bijzondere gebeurtenis. Ook verzorg ik afscheidsvieringen (van welke aard dan ook: een vertrek, een scheiding), en gedachtenisbijeenkomsten als iemand overleden is. Het is zo wezenlijk om op een persoonlijke, warme manier afscheid te nemen van een dierbare.

Op een persoonlijke manier zoeken wij samen naar de vorm die het beste bij U en uw naasten past. Naar woorden, muziek ,gebaren, rituelen. We nemen er de tijd voor. Als het om een relatieviering gaat, gaat er een uitgebreide kennismaking en voorbereiding (ter plaatse, maar ook via skype en mail) aan vooraf. Een feestelijke samenkomst komt niet zomaar uit de lucht vallen…
'Il faut s’habiller le cœur’, wist Le petit prince al lang geleden. Je moet er naar toeleven, je hart en je geest erop instellen.
U kiest zelf de locatie, maar ik kan U daarbij wel adviseren.

 

 

Nieuw: Ook in Parijs bied ik u de mogelijkheid om bepaalde gebeurtenissen in uw leven te vieren of te gedenken.
Neem contact met mij op!
Sluit Menu