Atelier muziek – voor een koor of zanggroep.

Zingen is een reis om jezelf en de ander te ontmoeten. Vanaf het moment dat we een klank maken, brengen wij ons lichaam in trilling. Als we hieraan aandacht schenken, kan de klank ons niet meer onverschillig laten…de klank vertelt iets.  Onze stem, ons lied is als een barometer die iets meedeelt van ons innerlijk.  Daarvoor is ook stilte nodig: La musique c’est ce qu’il y a entre les notes ( Isaac Stern) , de muziek is in de stilte tussen de noten.  Leren hoe te luisteren naar je lijf, maar ook jezelf  en elkaar beter leren kennen , het be-leven van de teksten die je zingt: Hiermee bezig zijn op een verrassende (verfrissende? onverwachte? bijzondere?) manier en op een ongewoon mooie en inspirerende plek zal positief bijdragen aan de kwaliteit van de zangers m/v.
Dit atelier wordt gegeven in samenwerking met de dirigent(e) van de desbetreffende groep. Naast dit atelier worden in overleg andere ateliers gekozen.
Eventueel kan ik er voor zorgen dat er in de omgeving kan worden opgetreden. Een piano en een gitaar staan ter beschikking.
Voor meer informatie: Klik hier om contact met mij op te nemen!

Sluit Menu